• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Vragen mbt wetsanden en polijsten epoxy

Tjeerd81

Detailing trainee
25 mrt 2021
59
30
Ff een stukje gedaan, gewoon om even te testen het stuk in een aantal vlakken (denkbeeldig) opgedeeld.
3000 deed niet veel, 2000 al wat meer maar kon het niet goed zien, terug naar 3000 en met 1 hit gepolijst. Gewoon om even te zien hoe en wat.... Veel is er al mee weg maar er zitten nog een paar piggytails van vermoedelijk een vet feestvarken. Ik ga nu nog 1 of 2 stappen zakken en weer terug omhoog om te kijken wat dat doet. Ik vermoed dat dat voldoende zal zijn, misschien is de 2000 dat al wel als er meerdere hits doe. Maar om helemaal zeker te zijn ga ik nog iets verder terug.
Het punt is, ik kan de diepte van de krassen als leek niet goed inschatten en vind het wanneer het "mat" is ook heel lastig te zien. Heb er met water en licht de grootste wel al opgespoord en eruit geschuurd.
Nu maar weer eens een uurtje schuren.