• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Nilfisk E150.1

Geloof me, als je mijn pap-lijf naakt voorbij ziet waggelen, dan ben je niet oud genoeg om een trauma te kunnen handlen. haha! :p

@Zluytr is wel een lekker ding, trouwens. Dat maakt het alleen maar erger. Maar goed, wij kunnen elkaar wel waarderen.
 
Wil geen hartfalen krijgen doordat er straks iemand met 2 spuitlansen poseert als een "Hello, my name is Quantox, 008 Quantox" zonder gepaste kledij,,..

Mis je hem trouwens al? Is toch al weer drie weken niet meer langs geweest, kan hierdoor begrijpen dat je daarom vol verlangen zit. En je weer eens graag uit de doeken wilt komen.


Ik ga denk ik uit voorzorg voor mezelf maar vast een consult aanvragen voor getraumatiseerde detailers,...
 
So guys, as we speak is er er pakketje onderweg van @jazzway naar mij. Een ontmoeting zou kunnen plaatsvinden om de Nilfisk onderdelen te overhandigen, maar dan zou de meest efficiënte plek een parkeerplaats zijn nabij Utrecht, langs een bosrand. Ik vond dit geen probleem aangezien ik daar wel eens andere dingen detail, maar Jazzway moest dan behoorlijk van de geplande route afwijken.

Jazzway was niet alleen zo donders vriendelijk om mij middels Nilfisk onderdelen te sponseren, maar ook om deze naar mij op te sturen.
Gekker mot het nie worden! :p

Morgen zou het aan moeten komen, kan ik de onderdelen meteen uitproberen.



Greetz
 
  • Leuk
Reactions: N@vigator
Nou, ik denk dat het hele feest niet doorgaat. Ik heb zojuist een pakketje ontvangen en ik verwachtte de tweedehands Nilfisk Onderdelen. Echter blijken het hele andere tweedehands dingen te zijn...

Leuk grap dit... Kan ik dus alsnog een nieuwe HD gaan kopen....

20160408_165140.jpg
 
Just kidding! :p

Ik heb daadwerkelijk de bovenstaande doos ontvangen van @jazzway, met de Supersexy WashSlips als bonus, en de boel werkt weer als een malle! :D
Gek genoeg voelt de HD zelfs nog beter aan als hiervoor en ik weet nu waar al die extra gaten voor zijn op de machine; Plek voor losse nozzles! I-DE-AAL.

Meteen de ranzige ouwe BMW effe ingefoamed met m'n laatste beetje Artico Magico, om te testen. ( Althans, @m@rio krijgt hier morgen de helft van. We hebben afgesproken bij een hotel langs de A12... hihihih :p )

20160408_165244.jpg


20160408_170536.jpg

20160408_172734.jpg



Mijn dank gaat uit naar @jazzway!

Toen de nood het hoogst was, de stress niet meer handelbaar, de bomen door het bos niet meer zichtbaar waren, specialistische hulp de alles beslissende stempel drukte en een collega-detailer met een goed hart deze rampspoed allemaal op het laatste moment even meekreeg, toen was dit barmhartige persoon bereidt om tot de redding te komen; JAZZWAY!

Mijn grote dank voor het aanleveren van de hoognodige Nilfisk onder delen. Ik zal ook de WashSlips met trots dragen!


Greetz