• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Let It Rain: februari 2020!

E

Etterual

Guest
Let it Rain webbanner.jpg


Het is weer tijd voor de regendans! Ook dit jaar starten we op 1 februari met de Let It Rain actie! Met de kortingscode LetItRain20 geven we aan de hand van de gevallen regen van de vorige dag korting op je order. Valt er 5mm regen? Dan krijg je 5% korting op jouw order!

De regen in millimeters van de vorige dag zal vanaf 13.00u als korting actief zijn. De korting is 24 uur geldig. Als meetpunt gebruiken we Berkel en Rodenrijs. De maximale korting kan oplopen tot wel 25%!

Op zaterdag 1 februari gebruiken we de gevallen regen van vrijdag 31 januari. Mocht het gaan sneeuwen, dan gebruiken we de sneeuw in centimeters! Met sneeuw kan de korting zich elke dag opstapelen aangezien sneeuw blijft liggen! Valt er 5cm sneeuw en een dag later weer 6cm? Dan krijg je op de tweede dag maar liefst 11% korting!

Bekijk de gevallen neerslag hier!
 
Voorlopig is er al een forse korting gevallen voor morgen, wel 0,2 %. :D
Maar misschien verdubbelt de korting vanavond nog wel.
 
  • Leuk
Reactions: Tim
Vandaag even gekeken wat de korting doet maar ik krijg niets te zien. En ja de kortingscode is goed ingevoerd :eek: