• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Nieuw in het assortiment: Dope Fibers

Dibbuz

Bastard of Bling
Medewerker
Tester of Bling
6 apr 2008
7.501
198
44
Dope_Certified_Reseller_02_300x300.png
Carclean.com is sinds kort officieel distributeur voor Dope Fibers voor Nederland!

Dope Fibers is een Duits merk met diverse specialistische producten zoals een mini polisher, deurhouder en velgenhoezen.
Daarnaast heeft Dope Fibers ook diverse microvezeldoeken van hoge kwaliteit.

Een kleine selectie:
Polish Nano Dope Micropolisher
Een handige tool voor op je rotary of (accu)boormachine om de meest kleine oppervlakken te kunnen polijsten. Denk hierbij aan velgen met veel spaken, roosters, gelakte oppervlakken in het interieur en meer! Geleverd in een handig koffertje.

Dope Polisher1.jpg


Door Holder Dope

Nog een handige tool! Deze Door Holder houdt je achterklep, deuren en motorkap op de gewenste stand zodat je deze gemakkelijker kunt polijsten.
Door Dope1.jpg


Wheel Dope

Deze afdekhoezen voorkomen dat je velgen onder de polijstspetters komen te zitten. De binnenkant is bekleed met zacht materiaal dus je voorkomt ook dat als je tegen je velgen aan leunt dat deze beschadigen. Ook geschikt voor de winterstalling van je velgen!
Wheel Dope.jpg


Naast deze mooie producten zijn er ook microvezeldoeken en pads, maatbekertje van siliconen, stoffer en er komt nog veel meer moois aan binnenkort!