• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

High gloss show-detail-spray

Op een forum kan het soms lastig zijn om elkaar te respecteren of verdragen. Wij kunnen niet altijd alles lezen, maar je kunt wel een bericht rapporteren. Dan heeft dat bericht sneller onze aandacht.

Ook kun je een bepaalde gebruiker negeren als je dat zou willen. Dat scheelt wellicht ook irritaties.

In de basis heeft @nicknameless gelijk. De mate van glans voor grotendeels bepaald door de kwaliteit van het lakwerk. De rest wat je erop smeert is de kers op de taart. Maar dat wil niet zeggen dat er geen glansverschillen zijn tussen de verschillende producten. De vraag in dit topic is wat mij betreft dus gewoon relevant.
 
Net als met appen is de toon van een bericht niet te vangen. Laten we er vanuit gaan dat de meeste berichten hier op het forum positief/opbeurend/informatief zijn bedoeld. Het is heel lastig om tussen de regels door te lezen maar een kwinkslag, plaagstoot onder de gordel oid moet kunnen vind ik. Het leven is al serieus genoeg dus laten we het vooral leuk en luchtig houden, dan blijft het leuk. Iedereen alvast een heel fijn, detailrijk en vooral gezond 2024 gewenst.
 
Laatst bewerkt: