• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Overleg op het werk

Humam

Detailing rookie
24 mrt 2024
1
2
Welkom allemaal,
Mijn naam is Humam, ik ben 22 jaar oud en ik wil een autopoetsbedrijf starten. Ik kom uit Zweden en nieuw in Nederland en spreek niet veel Nederlands.
Mijn beroep is vrachtwagenmonteur en voorheen werkte ik bij een reparatiebedrijf voor zware voertuigen, waar ik ook auto's schoonmaakte en polijstte. Ik ben erg geïnteresseerd in het starten van mijn eigen project.
Maar ik weet niet hoe ik moet beginnen, ik heb het forum al eerder gelezen, maar ik zag niets waar ik echt naar op zoek was.
Ik ben op zoek naar een complete uitrusting voor het reinigen en polijsten van auto's.
Bij mijn vorige baan heb ik wat geld gespaard. Ik hoop dat u mij wilt excuseren als er schrijffouten in staan.
alvast bedankt.
Humam.
 
 • Leuk
Reactions: PA27506
Welkom op het forum, Humam.

Als je al ervaring hebt, dan kan alleen jij bedenken wat je nodig hebt om je dingen te kunnen doen, op jouw manier. Van emmers en washandschoenen om te wassen tot machines en toebehoren om te reinigen en polijsten, alles is te vinden op het forum. Je geeft aan niet te kunnen vinden wat je zoekt, dus wat zoek je dan precies?

Wat hielden bijv. de taken in die je bij je vorige baan moest doen?