Opmerking bij nieuwe website

The Joy Of Detailing

Master of Grammar
8 jul 2016
1.020
945
138
48
Ospel (Limburg)
Deze staat nog in het overzicht van foamlans accessoires. Product is echter niet meer leverbaar (Carclean voert geen Autobrite meer en er is ondertussen een Monello adapter voor Kranzle)

Op de productpagina staat nog de tekst dat je alternatieven kan vinden bij Gerelateerde producten, maar er staan geen gerelateerde producten op de pagina. En dat je ook in de catalogus kan kijken voor alternatieven... Bestaat die?
Natuurlijk niet relevant wat er allemaal voor fouten op deze product-pagina staan, want deze kan toch verwijderd worden. Maar wellicht komen dezelfde teksten nog bij andere producten voor.

Hmm. Net even een zoekopdracht gedaan naar 'catalogus': dan opent de product-pagina van Waxaddict Feeder Tyre Conditioner met een groen balkje dat dit het enige product is wat aan mijn zoekcriterium voldoet. Maar de zoekfunctie van Firefox vindt daar maar 1 x het woord catalogus: in die groene balk :rolleyes:
 

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
9.975
1.397
195
Berkel en Rodenrijs
Sinds één of andere update, komen al dit soort producten plots weer boven water @The Joy Of Detailing en @Patricia

Ik snap niet precies wat je bedoelt met die alternatieven, ik zal daar nog in gaan duiken.

De zoekfunctie moeten we gaandeweg optimaliseren, deze vertoont nog steeds wat onverwacht gedrag. Blijkt een lastige (en kostbare) materie te zijn.
 

The Joy Of Detailing

Master of Grammar
8 jul 2016
1.020
945
138
48
Ospel (Limburg)
BIj sommige producten krijg je inderdaad een paar alternatieve en/of aanvullende producten voorgeschoteld (alternatieven links, onder de productbeschrijving en aanvullende producten rechts, onder de merkbeschrijving)

Bij deze productpagina zou dit dus bijvoorbeeld de Monello adapter voor Kranzle kunnen zijn. Zo bedoelt de tekst op deze productpagina het ook, lijkt me, maar er is geen alternatief product te bekennen... (Nogmaals, bij dit specifieke product boeit dit niet meer, maar wellicht komt dit nog vaker voor op de site (?)
 

Marcel1973

Detailing guru
Tester of Bling
9 mei 2016
1.617
1.208
148
44
Nuland
Betreffende de reviews, is het een bewuste keuze om de review van hetzelfde product, maar met andere hoeveelheid niet op te nemen?

Dus de review van product X 100ml kom ik niet tegen bij hetzelfde product X 500ml.
 
Vind-ik-leuks: The Joy Of Detailing

The Joy Of Detailing

Master of Grammar
8 jul 2016
1.020
945
138
48
Ospel (Limburg)
Een paar verschillende opmerkingen inzake nieuwe producten:

Als ik nu naar "Nieuwe producten" ga, vind ik de Rupes koolborstelset. Deze heeft geen NIEUW overlay.

Zo vind ik bij Meguiar's of bij DA polijstmachines bovenaan de set met Megs MT310 machine + tas en pads. In mijn beleving is deze nieuw, maar heeft geen overlay en komt niet naar voren in de categorie NIEUW.
Bovendien wou ik vanuit dit product even doorklikken naar de merkpagina van Meguiar's (knop Meer van Meguiar's) maar zowel deze knop als de merkomschrijving van Megs zijn hier niet aanwezig.

De laatste nieuwe Monello producten (Cristallino en Pennello Doppio) hebben wel een NIEUW overlay maar komen niet voor in de categorie NIEUW.

Als laatste lijkt het me overzichtelijker als de overlays voor NIEUW en ACTIE een andere kleur zouden hebben. Nu ik er goed naar kijk, zou het kunnen dat de twee kleuren ietsje anders zijn. Ik bedoel dan een echt / duidelijk andere kleur... ;)
 

Marcel1973

Detailing guru
Tester of Bling
9 mei 2016
1.617
1.208
148
44
Nuland
Eens, nieuw en actie loopt nog niet helemaal lekker.
Ik had er nog niet op gereageerd, want ik zie geen structuur/tendens. Lijkt een beetje willekeurig wat er gebeurt.
 
8 jul 2016
1.020
945
138
48
Ospel (Limburg)
https://www.carclean.com/nl/categor...nt-glaze-detailer/detailers-en-finishers.html
Ik denk dat de Dodo Juice Supernatural Ferro Lube Spray niet in dit rijtje thuishoort
(Hij staat ook wel in de juiste categorieen: Klei en kleikits & Vliegroest en spoorslag)

Eigenlijk staan alle claylubes tevens in deze categorie. Ik snap dat een detailspray bruikbaar is als claylube, maar daarom zou ik alle claylubes nog niet als detailspray bestempelen.