• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Rupes LHR15 Mark 3 - toerental probleem

Gauthierdep

Detailing rookie
20 apr 2022
6
15
Beste leden

Een maand geleden heb ik een Rupes LHR15 Mark 3 bestelt en gelijk gaan gebruiken, na 2 auto's polijsten had ik al een probleem.
Het toertal blijft constant staan op (naar mijn gevoel 6), terwijl het wieltje met de cijfers verdraait kon worden van 1-6, zonder verschil.
Het voelde wel zwaarder om het wieltje te verduwen...

Machine terug opgestuurd, geld terug ontvangen doordat de service van het desbetreffende bedrijf op weinig trok (naam laten we achterwege) en ik bij een ander bedrijf wou bestellen.
Een nieuwe Mark 3 besteld via Carclean en gelijk een wagen volledig gepolijst.
De machine lag dan een week stil op zijn kunstofhoudertjes op zijn rug, ik begin vandaag opnieuw om te polijsten en ik voel dat het wieltje van het toerental opnieuw heel zwaar is.
Bij het aanleggen van de machine op stand 1 gaat hij opnieuw naar maximum toerental, hetzelfde probleem...

Zijn er mensen onder jullie die ervaring hebben met dit probleem?
Hiervoor polierde ik vaak met een DAP en eigenlijk nooit echt een probleem gehad hiermee, de Rupes ligt ook mooi op een bank dus zou eigenlijk niet weten hoe dit komt..

Alvast bedankt voor de hulp!

Gauthier