• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Hoe was jij je doeken?

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
12.307
193
30
Leersum (Utrecht)
@Viffer - Ik snap je interesse. :D Echter kan ik je geen richting op sturen, want weet hier simpelweg niets over.

Ik weet alleen dat ik mijn doeken niet meer zo ''nieuw'' kreeg na gebruik en wassen. Na een vraag hier op het forum kwam het verhaal dat ik een wasmiddel zónder wasverzachter moest gaan gebruiken. Dit deed ik (lees: de vrouw) al niet, dus dat kwam mooi uit. Maar, toen bleek dus dat er in wasmiddelen niet perse vermeld hoefde te staan dat er wasverzachter in zat, maar waren er wel andere ingrediënten die een zelfde soort werking hadden.

De wasmiddelen van de Lidl zouden dit niet hebben en in dit geval dus beter zijn. Dit heb ik geprobeerd en de doeken waren inderdaad wat beter. Hoe-wat-waarom, dat weet ik dus niet. ;)

Ben al snel gewoon MF-wasmiddelen gaan gebruiken van Nolle/Nanolex/Poorboys. Maar daarbij ook mijn manier van wassen aangepast, zoals eerst voorweken in natuurazijn en dan pas wassen, etc etc.